COSMELAN

WAT IS MELASMA / HORMONAAL PIGMENT?

Melasma/zwangerschapsmasker is een pigmentstoornis waarbij donkerbruine vlekken ontstaan. De vlekken ontstaan meestal na chronische zonschade, trauma & hormonen. De pigmentstoornis komt meestal voor in het gelaat. Melasma is een moeilijk te behandelen pigment waarbij een volledige behandeltraject nodig is. Met het cosmelan traject kunnen wij de Melasma sterk verlichten tot volledig verwijderen.

PIGMENT BEHANDELING

Voor de behandeling van pigment met hormonale oorzaak doen wij beroep op onze Cosmelan behandeling. Dit is een intensieve behandeling waarbij wij het pigment aanzienlijk kunnen verminderen tot volledig verwijderen. 

BEHANDELING IN PRAKTIJK:

  1. Intake Gesprek (gratis): Wij bekijken samen wat we voor jouw huid kunnen betekenen en bespreken het volledige Cosmelan Traject
  2. Eerste behandeling: 3 dagen voor het Cosmelan masker plaatsen wij een zachte peeling. Hierdoor gaat het Cosmelan masker beter op de huid inwerken.
  3. Cosmelan Masker behandeling: deze dag is het belangrijk dat je 8 tot 12 uur de tijd hebt om het masker te laten inwerken. Je plant dus best in dat je een volledige dag thuis bent. Het masker kan sterk prikken en branderig aanvoelen. Dit is een normale reactie van de huid. Na het masker zal je huid ook rood zijn voor enkele dagen.
  4. Na 14 dagen kom je nog eens terug voor een tweede Cosmelan masker behandeling. Enkel op de donkere vlekjes zetten we nog eens het masker. Deze mag weer 8-12 uur inwerke