HYDRAFACIAL

WAT IS HYDRAFACIAL?

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een hydradermabrasie, een chemische peeling, pijnloze extracties om de poriën helemaal uit te zuiveren en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden.

Dit gebeurt in één snelle (30-45 min) pijnloze verzorging met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie. De huid ziet er meteen fris en stralend uit en tegelijkertijd heb je toch een stevige anti-aging behandeling ondergaan.

EEN BEHANDELING IN 3 STAPPEN

1. Reiniging & Peeling: Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.

2. Extracties & Hydratatie: Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuiging. Voed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

3. Insluizen & Beschermen: Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw gloed te maximaliseren.

VOOR WIE?

HydraFacial MD® kan voor alle huidtypes. De HydraFacial MD® behandeling is niet alleen effectief in het verbeteren van de gezondheid van de huid, maar ook perfect inzetbaar voor het volgende:

Fijne lijntjes & rimpels: Dankzij het insluizen van hyaluronzuur in de lederhuid.

Elasticiteit & Stevigheid: Door de insluizing van antioxidanten.

Hyperpigmentatie & UV-schade: Tijdens de behandeling wordt de huid gepeeld met zuren zoals Glycolzuur wat er voor zorgt dat de dode huidcellen verwijderd worden maar ook de celdeling op gang gebracht wordt. Daardoor zullen de pigmentvlekken naar boven komen en langzaam verminderen

Oliën & onzuiverheden: Salicylzuur verweekt de onzuiverheden in de poriën en vermindert de productie ervan, waardoor de kans op verstoppingen en ontstekingen vermindert.

Open Poriën: Wanneer de poriën uitgezuiverd zijn door de behandeling zullen ze ook gemakkelijker kunnen sluiten.

Tekenen van veroudering: Doordat de HydraFacial™ werkt op de gezondheid van de huid, terwijl ze gepeeld wordt, zal de huid door de verwondingen zichzelf herstellen en daardoor verjongen.